Een nieuw op maat gemaakt stoomcollectorproject !

Nog een tevreden klant dankzij onze expertise !

Bij Van de Walle zijn we trots om ons nieuwste project met u te delen: een stoomcollector van 8" met verschillende vertakkingen. Dit project markeert een belangrijke stap in ons streven om innovatieve en kwalitatieve oplossingen aan onze klanten te leveren.

Deze stoomcollector is volledig ontworpen volgens de strenge normen van de Europese richtlijn voor drukapparatuur (PED). We hebben ervoor gezorgd dat hij voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en prestaties. Bovendien hebben we aan onze klant alle materiaalcertificaten en het technisch dossier verstrekt dat nodig is om de conformiteit van het project te waarborgen.

Er is speciale aandacht besteed aan de duurzaamheid en de weerstand van ons ontwerp. De collector is zorgvuldig geschilderd met zwarte hittebestendige verf, waardoor hij bestand is tegen de zwaarste omgevingen en een lange levensduur heeft.

Deze prestatie is het resultaat van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid en ons vermogen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Bij Van de Walle is elk project een nieuwe kans om onze expertise en toewijding aan onze klanten te tonen. We kijken ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nog spannendere projecten te realiseren in de toekomst.