Services

Wij bij Van de Walle process equipment doen meer dan ontwerpen en bouwen. We leveren ook een uitgekiende service nadien. Van een hertubering tot een complex assessment of een ingewikkelde herstelling: Van de Walle blijft aan je zijde!

Image
Lassen

Service

Onderhoud en herstellingen

Process equiment kan het soms zwaar te verduren hebben. Soms loopt er iets fout: beginnende corrosie, een lek, een nozzle die een groter debiet moet aankunnen,… Gelukkig kan je ook hier weer op de expertise en jarenlange ervaring van Van de Walle rekenen. Wij maken schoon, passen aan waar nodig, onderzoeken, herstellen, hermonteren alles terug, doen de nodige nieuwe tests, zorgen voor een nieuwe keuring,… Door onze snelle interventie kan je je downtime minimaal houden.

Herstellingen gebeuren meestal in onze eigen werkplaats, maar kunnen ook ‘on-site’ plaatsvinden. Ook hier weer werken we volledig op maat.

Image

Service

Hertuberingen

Een shell & tube constructie kan al eens een probleempje hebben. Er kan een buis verstopt raken of beginnende corrosie vertonen. Van de Walle onderzoekt, vervangt, herstelt die of maakt indien nodig een buis onklaar. Nadien zorgen we er zo snel mogelijk voor dat je wisselaar gekeurd wordt en je proces opnieuw operationeel kan zijn. 

Image

Service

Performantie-assessment

Ook als je niet concreet een technisch probleem hebt, kan je nood hebben aan bijstand. Van de Walle kan snel en efficiënt de performantie van je machines onderzoeken. Overweeg je bijvoorbeeld de omschakeling van stoom naar olie of vice versa? Onze ingenieurs denken en rekenen graag met je mee. Want meten is weten!